Usluge

Usluge

Podržavamo kompanije na putu digitalne transformacije sa ciljem da iskoriste potencijal cloud tehnologija i unaprede svoje digitalne proizvode koristeći AI & ML tehologije.

Naše usluge obuhvataju prenos znanja, implementaciju i integraciju mikroservisnih platformi. Radimo to na vrhunskoj tehnologiji virtualizacije, u privatnim, javnim ili hibridnim cloud okruženjima. Trudimo se u procesu da ugradimo visok stepen automatizacije i podrške za ML, AI ili DL.

AI & ML

Kubernetes

Savetujemo najbolju strategiju i pristup u projektima implementacije OpenShift platforme. Zajedno sa klijentima planiramo, pripremamo i implementiramo serversku i mrežnu infrastrukturu, potrebnu za OpenShift platformu. Implmentaciju vršimo kod vas u data-centru ili u javnom cloud okruženju.  U sledećoj fazi platformu nadograđujemo sa sistemima za praćenje i nadzor. Tokom projekta vršimo transfer znanja kako bismo vam pomogli da održite zadovoljavajući nivo usluge i efikasno skalirate platformu.

AI & ML Konsalting

Veštačka inteligencija (AI) više nije samo futuristički koncept, već postaje sveprisutan u današnjem svetu. Transformišući industrije i kompanije širom planete, AI otvara vrata bezbrojnim mogućnostima. Kako se tehnologija mašinskog učenja neprestano usavršava, kompanije se sve više oslanjaju na AI. Ukoliko želite da vaša kompanija budete ispred konkurencije, naš tim stručnjaka za AI i mašinsko učenje je tu da vam pomogne. Pružamo širok spektar konsultantskih usluga u oblasti mašinskog učenja, koje će vam omogućiti da iskoristite neverovatnu moć veštačke inteligencije.

DevOps

Kompanijama nudimo partnerski oblik saradnje na polju DevOps transformacije ili operacija. Nudimo stručne savete i podršku na nivou kompanije u implementaciji continuous integration/delivery (CI/CD) pipeline. Pružamo i DevOps kao uslugu za automatizaciju procesa od početka do kraja vašeg CI/CD procesa sa fokusom na skalabilnost i bezbednost.

Edukacija

Verujemo da su ljudi – zaposleni, studenti, pa čak i entuzijasti u zajednici oko svakog proizvoda ili usluge – najvrednija imovina te organizacije. Veštine i znanja koja su stekli i poseduju ovi pojedinci direktno se pretvaraju u sopstveni uspeh, ali i poslovni uspeh organizacije u kojoj učestvuju. Naši visoko obučeni treneri sa godinama praktičnog iskustva pružaju obuke i treninge za Kubernetes i DevOps oblasti znanja.

Konsalting

Kompanijama koje se odluče za konsultante u procesu cloud-native transformacije pomažemo profesionalnim uslugama konsaltinga sa našom mreže eksperata iz različitih oblasti IT poslovanja. Volimo da preuzimamo nove izazove i ponovo razmišljamo o svim vašim budućim scenarijima kako bismo predvideli vaše buduće potrebe i mogućnosti.